Tre steg bort från väggen!

Tar dig tre steg närmare ett liv med gnista, glädje och mening!

Detta är en minikurs för dig som inte längre vill låta stressen styra ditt liv utan leva ett liv med mer kvalitet och glädje.

Kursen består av tre delar som var och en tar dig ett steg längre bort från "Väggen" och därmed risken att bli utmattad.

I den första delkursen kommer du att träna dig på att varva ner för att skapa mer utrymme.
Den andra delkursen handlar om sömnens betydelse och vad man konkret kan göra för att sova bättre. Till sist går vi igenom den bakomliggande orsaken till vår stress och hur du kan minska stressens påverkan på ditt liv.

När du genomfört denna minikurs, kommer du ha lagt grunden till en ny livsstil! En där du kan leva ett liv utifrån dina egna premisser där glädje och livskvalitet är ledorden!


Din instruktör


Gita Bolt
Gita Bolt

Jag har under närmare tjugofem års tid arbetat med och studerat oss människor för att förstå hur man kan göra saker och ting bättre, mer effektivt och viktigast av allt - hur vi kan applicera det i praktiskt i livet. Sedan en episod i livet där jag var på väg in i väggen, är det ännu mer angeläget att sprida kunskapen hur man lever ett fantastiskt liv. Eftersom jag är utbildad inom mental träning, coachning och neuroledarskap, använder jag mig av alla de bästa verktygen och tankegångarna jag har för att vända stress och ohälsa till ett liv fullt av mening och glädje! Själv tog jag dessa steg in i den positiva spiralen och kan konstatera att processen att komma tillbaka efter utmattningen, gick mycket snabbare än vad jag hade trott.

Något av det roligaste jag vet är att utveckla och bygga koncept. Nu har jag kombinerat min passion för konceptutveckling med min kunskap om kroppen, stress och hjärnan för att ta fram detta program. Tanken är att hjälpa dig att skapa samma hälsa och positiva energi som jag själv upplevde med de effektivaste metoderna jag vet.

Jag har tidigare arbetat med att skapa digitala och fysiska koncept för att utveckla människor och människors relationer inom området ledarskaps- och medarbetarutveckling.

För fullständig information om mig kan du gå in och titta på min LinkedIn profil


Kursinnehåll


  Delkurs 1 - Varva ner
Tillgänglig på dagar
dagar efter du anmält dig
  Delkurs 3 - Vad stressar mig?
Tillgänglig på dagar
dagar efter du anmält dig

FAQ


När börjar och slutar denna kurs?
Denna kurs startar NU, eller så fort du anmält dig och skapat ditt konto. Du bestämmer när du startar och i vilken takt du genomför de olika momenten.
Hur länge har jag tillgång till den här kursen?
Så länge den finns hos oss som ett kostnadsfritt erbjudande. Det är en minikurs utan kostnad, som är ett led i vår intention att sprida kunskap om stress och erbjuda effektiva verktyg för att minska stressen.
Får jag dela med mig av denna kurs till mina vänner?
Vi vill jättegärna att dina vänner ska få tillgång till kursen. Det enda vi kräver är att de registrerar ett eget konto, så att vi vet vilka som som använder verktyget. Skicka dem länken till denna sida, så kan de skapa sitt eget konto.
Kan jag lyssna på ljudspåren offline!
Ja, det kan du, om du laddar ner filerna till din telefon eller dator.

Kom igång nu!